ThePoodlesPressFans af hard rock, glam og sleaze-metal kan godt finde eyelineren og det store hår frem og drøne til Vordingborg. Om lidt over en uge præsenterer Vordingborg Rock i samarbejde med spillestedet Stars nemlig ROCK FEST part 1. lørdag d 18 maj!

Arrangørende siger:

Med et line-up bestående af internationale såvel som danske bands, er rammerne skabt for en unik oplevelse der giver indblik i en kultur som på disse kanter er yderest sjælden. Scenen er sat! Koncerter, tatoveringer, udstillere og Rock´n´roll Dj’s. Koncerterne bliver afviklet fra 2 scener alt imens tatovørerne arbejder i foyeren. Det er ved denne begivenhed du kan erhverve dig et nyt nittebælte eller nyde en kold øl til tonerne fra DJ pulten som er indstillet på 80`ernes beskidte sleazy rock hits, kontrolleret af  Dj Lovegun som normalt driver Danmarks største rockklub High Voltage i hjertet af København. Der vil være 9 livekoncerter fordelt på henholdsvis Stars og Kafé Ann´en. Gårdmiljøet indrettes med bar og snacks, tøj og kunstnere som udstiller forskellige ting der alt sammen refererer til kulturen. 

Et af festens største navne er svenske The Poodles. Bandet, som dagen før deres besøg i Vordingborg udgiver deres 5 album, er velkendt i Sverige og har ved flere lejligheder toppet hitlisterne i nabolandet. Desuden har bandet gæstet Sweden Rock Festival i 2006 og 2008.

Sister Sin klinger sikkert i mange heavy rockeres ører. Svenskerne har siden 2002 været aktive på scenen og har turneret flittigt med bl.a. Motörhead, Arch Enemy og U.D.O. I front har de den kvindelige vokalist Liv Jagrell.

Også svenske Fatal Smile gæster Stars denne aften. Fatal Smile er efterhånden ved at være et kendt navn på den danske livescene. Her har de nemlig tidligere både gæstet Stars, men også City of Sin sidste år.  Svenskerne ligger i den tungere ende af genren med deres 21st. Century Freaks Tour, som har vakt enorm interesse i hele Europa.

Også en række danske navne er præsenteret på plakaten. Her anbefaler vi at folk tjekker vores The New Shit-band L.A. Collection ud. De skal nok få festen op til kogepunktet med deres straight to the bone hard rock!

For folk der kommer langvejsfra tilbyder ROCK FEST en arrangeret bustransport fra DGI-byen kl. 14.45 og retur kl. ca. 03.30 for blot 100kr. tur/retur

Billetter til arrangementet kan købes her for kun 225 kr og 325 med bus!

 

ROCK N ROLL!!

Det fulde line up:

The Poodles (SE), Sister Sin (SE), Celina feat. The Army (DK), Fatal Smile (SE), Raygun Rebels (DE), LA. Collection (DK), TurboChild (DK), Star*Rats (DK/SE), Cold Black (DK), DJ LoveGun (DK)

Udstillere:

Dr. Bones Tattoo, Den Sorte Engel, Grizzly Nation, SKV Rock Clothing, Lucky 13, El Macra del Diablo