Copenhell 2013Så er der kommet flere detaljer på plads om årets store metalbrag. Siteshows og kortet er nu på plads. Og det byder på flere glædelige overraskelser!

Tdilgere gæster vil igen i år kunne finde glæden ved Biergarten, herlige DJ’s, Smadreland, Beer Banger, OpenHell, Smoke n Hell og massere af ild.

I år udvides Copenhell med lidt til både herren og fruen.

Først og fremmest sig velkommen til området “Asgård”

Asgård:

Her mødes COPENHELLs vikinger, og æder og drikker som kom der intet morgengry. I Asgård serveres vikingemad i store lunser, som kan skylles ned med endnu større øl. Der vil være en smedje så varm som underverdenens flammer, og er det ikke nok, så kan man tage en tur i saunaen. Skyl bagefter sveden af i et lækkert karbad der er guderne værdige – og drik en kold øl til! Hail and kill!

Og for pigerne, er det tid til at få sat håret:

Hårlogen:

Make-up, stylet hår, lak og løjer eller corpse paint? I år har COPENHELL sørget for ekstra lir til pigerne. Hårlogen har meldt sin ankomst, og det betyder en masse lækkerier for tøserne, før det går løs foran scenerne. Du bestemmer selv, om det skal være frækt, kækt, cool, ondt eller meget ondt. Alle behandlinger koster kun 100 kroner. Hårlogen holder til dagligt til på Nørrebro i København, hvor det fantastiske hold frisører og make-up-artister, ledet af indehaver Anja Jargil, spreder skønhed og fest med et twist fra deres hyggelige salon i Sjællandsgade. Konceptet tager hun nu med til COPENHELL, hvor hun sammen med troppen står klar til at give en make over to die for til alle interesserede. Som noget ekstra kan man til samme pris få en omgang nederdrægtig corpse paint – så er der er også noget til fyrene, hvis de absolut skal være med. Så hvis du føler, at flere dages druk og ture i moshpitten begynder at kunne ses, eller bare vil pimpes op, så smut forbi Hårlogen til nogen højt hår og rød læbestift.

Og skal kampen stå mellem herren og fruen så værsgo:

Beat the Bitches:

Det danske kvindelandshold i bordfodbold står klar til at give dig dit livs røvfuld og gøre dig til grin foran vennerne. Der er ølbilletter på højkant, hvis du er mand nok til at tage udfordringen op?

Det vågne øje vil kunne se, at pladsen i år er blevet udvidet. Således er Pandæmonium-scenen i år blevet rykket om bag Helviti-scenen, så der er kommet plads til det store vikinge-område Asgård

Se den fulde liste over aktiviteter her

COPENHELL_Grafiskkort