RMF Caro Den tredje Fokus på Royal Metal Fest 2013 handler om et af festivalens mindre bands – nemlig de danske thrashmetallere fra Caro!

Hvis der er noget Danmark (tror de) kan spytte ud, så må det vel være metalbands der spiller en blanding af thrash, death og måske med en snært af core inde over også. Men hvad Danmark har lidt svært ved, er at spytte den slags bands ud som for alvor kan slå igennem, og få stilarternes karakteristiske elementer til for alvor at skinne igennem. Men det kan Caro!

Siden 2007, hvor de gik under navnet Omen, har bandet haft utroligt meget fart på, og er idag et af Danmarks nok mest lovende bands i metallens undergrund. Der er hurtige og iørefaldende riffs, tonsende trommer, farlige soli samt en vokal der giver mig associationer til bl.a Lamb Of God’s Randy Blythe. Så bliver det vel ikk’ meget bedre?

Bum! Fart over feltet og en virkelig fed lyd! Caro opfinder måske ikke lige den dybe tallerken. Men hvad de gør, er at spille en velkendt stil til en sådan overbevisning at jeg nok skal garantere at vi får meget mere at se til dem i fremtiden! EP’en “Like A Sickness” blev inspillet hos Jacob Bredahl i Dead Rat Studios, som jo næsten er det sikreste kvalitetsstempel man kan få i dansk metal! Debutpladen “Alpha” udkom 10. April sidste år, og den byder på masser af lækker thrash med en god bismag af dødsmetal.

Caro har fået den tvivlsomme ære af åbne Royal Metal Fest fredag kl 16:00, så hvis du vil have et af mine bud på en fremtidig stjerne på den danske metalscene, så sørg lige for at møde op til tiden! Så ses vi i pitten!