warriors weekendSå står weekenden atter for døren! Og sikke et brag det bliver! Musik og bands i mange forskellige subgenre og størrelser. Vi giver dig overblikket her.

Fredag:

Huldre, Vanir og Heidra (Loppen, KBH)

Det er tid til at gå folk-amok! Som altid er det en fest når bare ét af disse bands spiller på en aften. Jeg tør slet ikke tænke på hvor stor festen bliver, når de alle tre står på scenen samme aften. Det her er noget af det bedste Danmark kan levere indenfor folk/viking og DU skal selvfølgelig med på Loppen imorgen!

Red Warszawa (Sønderborghus, Sønderborg)

Er du i det jyske, så er festen også sikker denne fredag-aften. Red Warszawa er nemlig at finde i Sønderborg. Er der ét band man for altid vil elske, så er det edermandme gutterne i danmarks dejligste røvbalde-heavy-fucking-metal-band Red Warszawa!

Lørdag:

Crocell (Beta, KBH)

En omgang rå og kontant in-your-face death metal er hvad der venter dig, hvis du tager forbi Beta på Amager. Crocell invaderer København og det kommer IKKE til at gå stille for sig!

Bone White Beast, Bleeding Justice, Bulwarg (Auditoriet, Frederiksberg)

Old school heavy metal, power metal, lækker soli, fængende riffs og galoperende trommer! Det er opskriften på din aften i Auditoriet på Frederiksberg. Det bliver den helt store heavy metal fest!

Red Warszawa (Bygningen, Vejle)

Er du i det jyske, så er festen også sikker denne lørdag-aften. Red Warszawa er nemlig at finde i Vejle. Er der ét band man for altid vil elske, så er det edermandme gutterne i danmarks dejligste røvbalde-heavy-fucking-metal-band Red Warszawa!

Contrition, Lost Elegance, Wecanwalkonwatertoo, Capital Wasteland, Emetic (Lygten, KBH)

En voldsom og brutal omgang hard, death- og metalcore er i vente når disse 5 bands blæser taget af den gamle station på Nørrebro. Forvent breakdowns i stor stil!