warriors weekendEndnu en arbejdsuge er ved at komme til ende og det skal fejres med en røvfuld koncerter i weekenden – og en enkelt mandag!

Her er vores bud på koncerter i bør tjekke ud hvis I vil have en fed weekend!!

Fredag:

Purified In Blood, Overthrow, Man The Machetes (Beta, KBH)

Den står på hardcore af sin allerbedste slags, når disse nordmænd kommer forbi og smadrer Beta ude på Amager. Oplev Overthrow på tæt hold inden de gæster årets Roskilde Festival til sommer! uha hvor blir’ det vildt – og det koster kun 80 kr!!

Iniquity, Dreadlord, Disintegrated (Pumpehuset, KBH)

Er du derimod til den lidt tungere metal, så er koncerten med det legendariske danske dødsmetal-band Iniquity et absolut must. Bandet er blevet gendannet til en få række koncerter. Koncerten i Pumpehuset bliver derfor en af de få enestående muligheder for at opleve brutaliteten på tæt hold og til 120 kr i alt!!

Moonless, Bottom Feeder, Tumor Warlord (KB18, KBH)

Doom og sludged heavy metal er hvad du bliver ramt af hvis du begiver dig en tur i kødbyen – nærmere betegnet KB18. Her vil der blive skudt det ene Black Sabbath/Pentagram-orienterede riff afsted efter det andet i bedste old school stil!

Lørdag:

The Interbeing (Beta KBH)

Det utrolig populære Industrial-foretagende The Interbeing gæster Beta. Sidst vi oplevede bandet var til When Copenhell Freezes Over. Hos The Interbeing er man sikker på en voldsom mørk og intens oplevelse for krop og sjæl.

Corpus Mortale + Defilementory (Obscene, Roskilde)

Brutalitet og atter brutalitet er nøgleordne når Obscene i Roskilde fejrer fastelavn med to af Danmarks bedste dødsmetalbands. De ældre Corpus Mortale og de nye unge tekniske Defilementory. 50 kr!!

Stream City, Siamese Fighting Fish, Minority (Musikhuzet, Bornholm)

Bornholmerne kan godt gøre sig klar. Den står på gøgler punk og balkan metal når disse tre danske bands sætter gang i forstærkerne. Fest er nøgleordet!

Purified In Blood, Overthrow (Fermaten, Herning)

Den står på hardcore af sin allerbedste slags, når disse nordmænd kommer forbi og smadrer Fermaten i Herning. Oplev Overthrow på tæt hold inden de gæster årets Roskilde Festival til sommer! uha hvor blir’ det vildt!!

The Wounded Kings, Lord Vicar, Reefer (Loppen, KBH)

Tung og formørket doom metal kendetegner lørdag aften på Loppen. Okkultisme og generelt horror-følelse kendetegner de engelske The Wounded Kings. 80 kr!!

Bone (Studenterhuset, Aalborg) 

Old school speed metal i bedste 80’er stil er hvad du kan forvente hos Bone, der smadrer Studenterhuset i Aalborg og så er det ovenikøbet helt gratis!!

Mandag:

Rotten Sound + Martyrdöd + Enabler (Pumpehuset)

Og så springer vi lige søndagen over og hopper direkte til mandag. Her gæster Rotten Sound Pumpehuset. Det bliver i aller højeste grad vildt og energisk med disse grindecore mestre!