warriors weekendDet er primært i det københavnske at weekendens metalshows er at finde – men så er der også lidt for enhver smag, hvad enten om man er til metalcore, højtflyvende powermetal eller tung og tung retro-metal!

Fredag:
Asking Alexandria (+While She Sleeps, Motionless In White, Betraying The Martyrs) (Amager Bio, KBH)
Den står på metalcore med stort c, når ultra hypede Asking Alexandria bringer breakdownet til Amager Bio! Med sig har de bl.a. hardcore-kometerne While She Sleeps, det gotiske metalcore-band Motionless In White samt fransk deathcore fra Betraying The Martyrs! Er du til genren – eller bare en festlig aften generelt – skal det nok blive sjovt! Personligt kan undertegnede godt anbefale mainsupport-navnet While She Sleeps, der gav en forrygende koncert som opvarmning til Architects (læs anmeldelse HER)

Lørdag:
Sonata Arctica (Pumpehuset, KBH)
Den står på power for alle pengene når finske Sonata Arctica flyver på kongeørnen ind i landet og rammer Pumpehuset med alt hvad den kan trække! Forvent intet mindre end bombastiske melodier, overdådige omkvæd og de helt store armbevægelser!
Som ekstra glasur på kagen vil vi her fra Blastbeast agere dj’s både før og efter koncerten, hvor alle de gode power og heavy hits vil blive spillet!

Søndag:
The Sword (+Lonely Kamel, Bombus) (Lille Vega, KBH)
Det bliver tid til at finde den gamle denimvest frem – for amerikanske The Sword bringer deres retro-stoner metal til byen! Forestil dig en tung og sumpet mur af Black Sabbath riffs med lyriske temaer som sci-fi, syre og fabeldyr! Er du til den nye bølge af retro-metal, der bl.a. også tæller Witchcraft, Graveyard, Valient Thorr samt Kylesa, Baroness og High on Fire – så snyd IKKE dig selv for en aften i selskab med The Sword!