Året 2012 er ved at rinde ud og 2013 står for døren. Et år der helt bestemt vil blive fyldt med fantastiske metaloplevelser. Både hvad angår udgivelser, koncerter og festivaler. 2012 skal selvfølgelig sluttes af med et brag. Vi giver dig derfor her vores bedste bud på hvordan dit nytår skal skydes igang hvis du er bosiddende omkring københavn!

 

 

 

 

 

Vikinge nytårsgilde (Lions n Barrels)

Lions n Barrels inviterer til kæmpe nytårsfest for brave vikinger! En sådan fest er selvfølgelig ikke noget uden et kæmpe ædegilde. Der er således arrangeret en lækker 2 retters menu i bedste vikinge stil. Festen bliver toppet af et af Danmarks bedste folkmetal bands Vanir, der til aftenen vil spille hele to nytårssæt.

Efter koncerten vil musikken blive leveret af DJ Odin, der vil sørge for folk/viking metal samt alle de rock og metal klassikere du ikke vil undvære til en festlig nytårsaften. Der er middag fra 20-22 og livemusik fra 23-01!

RAISE YOUR HORNS FOR ODIN!

Se priserne for event her

 

 

 

City of Sin nytårsbrag (City of Sin)

Skal dit nytår sparkes igang med en festlig omgang rock n fucking roll er City of Sin stedet. Klubben åbner dørene kl. 23 og til aftenen vil livemusikken blive leveret af City of Sins husorkester Sin City Society bestående af medlemmer fra Star*Rats, Fate og ST. Prostitute, samt særlige special guests vokalister bestående af Søren Adamsen (ex-Artillery), Ivan Grosmeyer (Metallica Jam) og selveste Jyrki69 (The 69 Eyes).

Efter koncerten vil festen fortsætte til den lyse morgen på både mainfloor og i Down Below. Her vil  bl.a. Jyrki69 være special guest DJ! Når først indgangen er betalt vil der være fri øl, vand og bobler hele natten!

ROCK THE NEWYEAR-NIGHT!

Se priserne for eventet her