Er weekendplanerne på plads? Skide godt! Er de ikke? Frygt ej, vi har samlet noget inspiration til dig!

“A Warrior’s Weekend” hedder vores nyeste blog-koncept. Her vil vi hver torsdag præsenterer det vi mener I skal tjekke ud i den kommende weekend.

Denne første gang fra d 23-25 november:

Fredag:
Mono (JAP) + Wang Wen (CN) (Loppen, København)
Mono er et Japansk band der spiller instrumental post-rock – ganske spændende project, så hvis du vil udfordres rent musikalsk så læg vejen forbi fristaden! Bandet spillede desuden på Roskilde Festival i 2009

Eldjudnir + Death Rides A Horse + Solbrud + Sort Regn (KraftWerket, Valby)
Er du derimod i det mørke hjørne, så læg vejen forbi arrangementet “Simply The Sickest Vol. 1” på KraftWerket i Valby. Her vil den stå på 3 x black metal og 1 x stoner rock med kvindevokal. Hvem kan sige nej!? Begge røvhuller her fra Blastbeast er i hvert fald at finde der!

Lørdag:
***AFLYST***Aeon (SE) + Corpus Mortale + Death Comes Pale (Posten, Odense)***AFLYST***
Club Sick i Odense præsenterer dette brag af en dødsmetalfest med svenske Aeon i centrum. Bandet er netop klar med pladen “Aeons Black”, og vi skal nok love for det bliver brutalt!

Shotgun Revolution (Amager Bio)
Er død i Odense ikke lige sagen, så er der også hard rock i Amager Bio med danske Shotgun Revolution!

Siamese Fighting Fish + Fallen Horizon + Bruised Teeth (Pitstop, Kolding)
Er du i sydlige jylland, så snyd dig ikke for den fantastiske liveoplevelse som Siamese Fighting Fish leverer gang på gang, når de gæster Pitstop i Kolding.

Vanir + Electric Hellride + Ruinside + Doppler + Soulline (Loppen, København)
Loppen på Christiania lægger også rammer for labelnight med Mighty Music, hvor de danske fremadstormende metalbands Vanir og Electric Hellride vil dele scenen med det belgiske finske thrash metal band Ruinside, spansk tech-metal i form af Doppler og sidst men ikke mindst, det belgiske melo-død band Soulline! En klar anbefaling herfra!

Bleeding Justice + Bone White Beast + L.A. Collection + Rock N Refill + TBA (Gimle, Roskilde)
Skal der derimod festes, så kan du komme og opleve Blastbeast-skribenten Weiss’ band Bleeding Justice der er klar på at give en heavy-metal fest når de er på hjemmebane på Gimle i Roskilde! Med sig har de også Bone White Beast, L.A. Collection, og Rock N Refill, der alle er klar på at give en old school aften I sent vil glemme!

Defecto + Zoocration + Massive Aggression (Templet, Lyngby)
Vinderen af årets metalnavn til Underground Music Awards, det progressive metalband Defecto, spiller til Lyt.NU arrangementet i Templet i Lyngby, hvor de også vil få besøg af Zoocration og Massive Aggression!

Fall Of Pantheon + Pariah (Obscene, Roskilde)
obSCENE i Roskilde, der altid er klar på at levere undergrundsfester i største stil, holder “Fee’ dø” arrangement med de danske dødsmetalbands Fall Of Pantheon og Pariah – her lover vi smæk for skillinger og stive svin i baren!

Stereoattack + St. Prostitute (City of Sin, København)
Trænger du istedet til at finde den stramme denim, det lange hår og eyelineren frem, så er City Of Sin i Kødbyen klar på at give dig et indskud heav/glam. Det skal nok blive en fest!

Sønda
Thin Lizzy (IR) (Skråen, Aalborg)
Det her band behøves ingen fucking introduktion! The Boys Are Back In Town, så hvis du er i nærheden af det nordjyske spillested, så kom igang!