Groove/Thrash metalbandet fra Californien har netop annonceret at de udgiver live-pladen “Machine F**king Head LIVE” d. 13. November!

Kender man bandet ret, er det ikke nok med blot at opleve dem på plade – Machine Head er et band der skal opleves live! En skive er slet ikke det samme, men vi må jo nøjes – og mon ikke den bliver værd at anskaffe sig alligevel?

Vi har i hvert fald haft stor glæde af både indspillet og live-Machine Head, hvor deres seneste album “Locust” var blandt de aller bedste fra 2011 og deres koncert fra Amager Bio fik en glimrende anmeldelse. De spillede også på Roskilde Festival (hvor vi desuden fik et interview med dem), der dog ikke fik mig helt op af stolen, men var trods alt en fed oplevelse!.
Dette vil blive bandets anden liveskive, efter Hellalive fra 2003.

 

Machine F**king Head Live tracklist:

1. I Am Hell (Sonata in C#)
2. Be Still and Know
3. Imperium
4. Beautiful Mourning
5. The Blood, the Sweat, the Tears
6. Locust
7. This is the End
8. Aesthetics of Hate
9. Old
10. Darkness Within
11. Bulldozer
12. Ten Ton Hammer
13. Who We Are
14. Halo
15. Davidian