Warbringer bragte omsider den alt alt for savnede metalfest til Roskilde og gav en solid fuck-finger til Roskilde’s vagtkorps der måtte stå magtesløse tilbage!

Nuvel Roskilde Festival kunne da fredag diske op med et ganske pænt metalprogram i den meget tunge sludgede ende af skalaen. Men dette var bestemt ikke musik, der kunne opildne til den helt store metalfest (se moshpit!).

Så savnet var derfor enormt da Warbringer omsider kunne smide tøjlerne og give det metalhungrene folk det de kom efter: løssluppenhed, energiske pits, mosh, headbanging og fremfor alt rygende thrash!

Og dette var alt sammen noget vi kunne takke Warbringer for. Bandet havde fået den perfekte spilletid og scene. kl 21.30 på Pavilion. Dette var samtidig med Springsteen, så jeg må da indrømme, at jeg var spændt på, hvor mange der i virkeligheden ville dukke op! Men som altid er metalfans det mest loyale der findes så teltet var pakket!

“We are Warbringer and we are born in the USA” råbte sanger John Kevill med et howdy til førnævnte Springsteen og koncerten sparkes igang.

Med en koncert basseret på bandets tredje album starter bandet ud med Living Weapon inden det går slag i slag med den mest klassiske form for thrash metal du kan finde. Dejligt endelig at høre på Roskilde – det var i høj grad savnet kunne man mærke på et vanvittig energisk publikum!

Circlepitten udvides til nærmest at fylde hele det lille pavilion-telt og Roskilde vælger derfor at indsætte sit orange vagtkorps i Warbringers “krigsmark”, for at holde en smule ro på løjerne. Men her må de blot trække på skuldrene og give op fra start. Intet kan stoppe den fest, som Warbringer lagde for dagen denne aften.

Pludselig gav det mening at være metalfan på Roskilde! En sådan tonser svedende, energisk metalfest har jeg aldrig før oplevet på den festival. Behemoth, Machine Head, Nasum og Suicide Silence har i den grad noget at leve op til søndag!

TAK, Warbringer!