Med en lyd der puster til gløderne hos heavy-rødderne i Priest, Maiden og Motörhead finder vi ENDELIG et dansk band der går udenom den tidstypiske metallyd i Danmark. Lad mig præsentere Momentum for jer!

Den klassiske metal oplever i øjeblikket en stadig stødt stigende popularitet og tilbagekomst i metalverdenen. I Danmark har den holdt sig en kende tilbage i forhold til vores nordiske naboer. Men nu begynder den danske scene endelig at røre på sig. Klassisk heavy metal er i den grad på vej tilbage! Ikke kun hos de ældre bands – men også nye spirende håb, der er værd at holde øje med!

Og det kan vi takke danske Momentum for! Hvis du er til heavy metal i den reneste form så er dette nye danske band et must at tjekke ud!

Momentum har været en tur i studiet hos den gode Hr. Jacob Brehdal. Og det er der kommet EP’en “A World in Ruins” ud af!

Bandet selv beskriver EP’en som følgende: “en eksplosiv pakke med fængende riffs, buldrende rytmesektioner og lirede soloer med en moderne kant af 80ernes Marshall-lyd der vil gøre Priest, Maiden og Motörhead stolte. ”

Torsdag d. 9. august holder Momentum releaseparty. Det foregår på Loco i Mejlgade i Aarhus. Så er man i Aarhus – MØD OP og støt lyden af heavy metal!
Link til eventet
Anmeldelse af “A World in Ruins” vil komme senere – indtil da tjek selv disse to videoer ud med bandet!