Det blev metalbandet Kellermensch fra Esbjerg, der bringer de stolte traditioner tilbage til åbningen af Orange Scene. Vi glæder os!

De seneste par år har Roskilde Festival forsøgt sig med flere mærkelige tiltag, for at gøre åbningen af festivalens største scene spændende – Teitur fra Færøerne med symfoniorkester i ryggen. Rapperen Petter fra Sverige der spillede for en tom plads. When Saints Go Machine forsøgte sig at holde fest i høj sol og seneste Veto, der som det nok mest etablerede band har åbnet scenen.

Men hvad blev der af dengang hvor Volbeat, Mnemic, Magtens Korridorer åbnede ballet? Den tid lader til at være tilbage! For årets åbner er intet mindre end hard rock/metal bandet Kellermensch, der er spået det store internationale gennembrud lige rundt om hjørnet. Med gigs på bl.a. Rock am Ring og Download Festival, er bandet klar til endeligt at overbevise hjemstavnen om deres potentiale.