Herlig rock n roll af kulten fra England.

Det er det helt rette tidspunkt Roskilde Festivalen får hevet The Cult tilbage på Dyrskuepladsen i Roskilde. Bandet har med Choice Of Weapon begået en svingende hård ROCK skive, der er det bedste fra deres hånd i lang lang tid. Ian Astbury’s vokalarbejde er blevet en kende hæs med årene, men det klæder sgu de rockede numre på Choice Of Weapon. For rock er sgu hvad The Cult mestre igen på denne nye skive. Riffarbejdet fungerer lige fra den pumpende åbner “Honey From a Knife,” der skriger af diesel og motorvej til et af albummets helt store højdepunkter The Wolf. Der er sgu bare et eller andet over ko-klokke!

Hvor The Cult lyder bedst og synes klart mest inspireret på de hårdt rockende skærringer på Choice Of Weapon, falder albummet en smule i sin positive helhed når de forsøger sig ud i kunsten med de semi-rockede ballader. Det bliver lige ud møg kedeligt på numre som “Element Light” og “Life>Death.”

Heldigvis holder The Cult på Choice Of Weapon den primære fane højt for den hårde rock og det skal vi alle være glade for – for det er det The Cult mestre til perfektion.

Og tjek da så lige The Cult ud på Roskilde Festivalen – også selvsom de højst sandsynligt ender på en solbeskinnet Orange Scene på tømmermænds-søndagen.