LØRDAG D. 21 JULI byder HARDCORE SHOWDOWN – som tidligere annonceret – op for den anden udgave i hjertet af København – nærmere betegnet i Pumpehusets to nyistandsatte sale samt deres hyggelige gårdmiljø.

Allerede annonceret til HARDCORE SHOWDOWN er: IGNITE (US), MUNICIPAL WASTE (US),POISON IDEA (US), TRAPPED UNDER ICE (US), RISE AND FALL (BE) samt danske NIGHT FEVER.

Og nu er de sidste tre bands på plads:

VOODOO GLOW SKULLS fra Riverside, Californien er indbegrebet af ska-core. Med næste 25 år i gamet har de 3 Casillas-brødre og resten af bandet både defineret genren og være med til at ændre den til hvad den er i dag; uptempo, aggressiv og super melodisk punk rock med elementer fra ska og hardcore kastet ind i en umiskendelig lyd kendt som VOODOO GLOW SKULLS!

LEFT ALONE fra Los Angeles, Californien sværger til DIY etikker og har siden 1996 buldret både USA og Europa i smadder et hav af gange. Med en melodisk punk rock stil, der låner fra ska-punk og nikker anerkendende til hardcore har de skabt deres egen niche som bl.a. har bragt dem på Warped Tour et par gange og nu bringer dem til Europa til sommer 2012.

Endelig kunne Sort Søndag igår præsentere sidste navn: Hårda Tider

Forsalget startede torsdag d. 1 marts Billetlugen og billetter kan stadig købes her!