Ja for helvede! Så er det tid til at kaste et tilbageblik på nogle af dansk undergrunds helt gamle demo-udspil med et nyt site der giver mulighed for et historisk tilbageblik!

Asmus Thomsen er idémanden bag sitet og står således for opsætningen. I korte træk går sitet ud på, at der vil blive lagt gamle danske metaldemoer og bandbiografier op, som man som bruger kan tjekke ud og gå igennem for at få hele historien og lytte til de gamle demoer!

Sådan et fedt site kan dog ikke køre rundt uden frivillige

Asmus skriver på sitet: “Jeg har brug for ”resurse-personer”. Det kan være en person der fx siger: ”Hey, jeg ved pissemeget om Illdisposed eller Nations of Death, og jeg vil gerne skrive lidt om dem, samle billeder, finde musik, indhente tilladelser m.m.”. Det kan man så sende til mig, og så tager jeg mig kærligt af det, og får det hele uploadet. For ellers skal jeg da ærligt erkende, at jeg er ude i et projekt, der vil stige mig over hovedet – ingen tvivl om det ;-)” 

Her på blastbeast.dk hylder vi det nye initiativ og ønsker alt held og lykke med projektet. Det kan godt gå hen og blive rigtig rigtig fedt!!

Tjek det selv ud på http://www.asmusthomsen.dk/