Ugens album, som ja i denne omgang er en EP, kommer fra death metal legenderne i Autopsy.

Jeg tror vi var mange der glædede os, da nyheden kom, at efter 14 år var Autopsy gået sammen igen i 2009. Første udgivelse efter gendannelsen var den fremragende EP “The Tomb Within” fra 2010.

Det der altid har fanget mig i Autopsy’s udgave af den mest rene old school death metal er bandets ufattelige tyngde. Denne form for death metal er ikke hverken teknisk prangende ej bestemt heller hurtig. Men med tekster der kredser om brutale lemlæstelser, død og ødelæggelse samt en dynamisk tilgang til musikken med klare inspirationer hentet fra doommetallen, så er det her så brutalt og fandens tungt at man ikke kan andet end at gå fuldstændig amok!!

Dette er bestemt ingen undtagelse på “The Tomb Within.” Chris Reifert (trommer/vokal) growler, brøler, råber og skriger sin vokal ud på den mest lede måde. Riffsne er modbydelige onde – særligt på “My Corpse Shall Rise,” hvor det gennemgående harmonisk riff er så doommetal-inspireret at det kan få en til af gisne af frygt. Det her er Autopsy som vi elsker dem og den korte 5-tracks EP er produceret så old school at det kunne lyde som en 1987-optagelse. Det er kaotisk og brutalt på samme tid – og hold kæft hvor det rykker i løgne!

Jeg er glad for jeg oplevede dem på Roskilde Festival – lad det ikke blive den eneste gang de kommer til landet og spreder en brutal omgang gore!