Total Carnage Fest er navnet på aftenen der d. 14/4 byder på hårdstlående dødsmetal fra det danske land.

Det lader til at Pumpehuset virkelig vil være frontløber som det spillested der hiver metalnavne til danmark! Der er navne som Every Time I Die, Norma Jean, Parkway Drive, 3 Inches Of Blood, A Pale Horse Named Death, Pain Of Salvation og Veil Of Maya.
Men selvfølgelig kan vi også i Danmark! Og det skal vises når et af de mest spændende dødsmetalbands, Corpus Mortale, spiller op til dans!
Med sig har de odenseanske Spectural Mortuary, og supporten kommer fra Castrensis (Odense) og Abscission (Roskilde).

Prisen for denne aften er 150 danske dollars. og “HOV HOV!” tænker den fattige metalfan, “Er det ikke liiige lovligt mange penge for en national koncert?”. Læs her min kære ven:

“No more buskebajere
Vi er så pisse trætte af King Pilsner i alle vores buske, så nu kan du drikke alle de øl du vil, fra 21.00 – 00.00. mens du ser det bedste dødsmetal i Danmark live.

Konceptet er simpelt og umuligt at takke nej til. Vi sørger for, du til Total Carnage Fest får fremragende dansk death metal OG fri fadøl for blot 150 kr. fra kl. 21.00 og 00.00. Efterfølgende vil der være dødsmetal after party natten igennem, med dedikerede death metal dj’s og de normale billige barpriser indtil sidste death metal-head segner.”

Fri fad og dødsmetal! Sååådan Pumpehuset! Ses vi?

Link til event på Facebook