Så er det blevet mandag og tid til at slippe Pavilion JR.’s dødlige bæst fri.

CEREKLOTH fra Aalborg spiller på Roskilde Festival’s upcoming scene til sommer!

Bandet, der tæller tidligere medlemmer fra Church Bizarre, har siden tidlig 2008 spillet en modbydelige, tung og doom-inspireret old-school deathmetal. De har på deres korte levetid foreløbig to mindre udgivelser på bagen: “Pandemonium Prayers” fra 2008 (udgivet på det svenske death metal label Blood Harvest) samt “Halo of Syringes” (via Hells Headbangers) i 2011. Der arbejdes netop nu hårdt på, at få færdiggjort deres debutalbum.

CEREKLOTH har spillet flere forrygende koncerter bl.a. på Metal Magic Festival i Fredericia og Kill-Town Deathfest i Købehavn i 2011. Her i marts spillede bandet på Stengade i København. Denne blev anmeldt på Devolution:

“Hovednavnet Cerekloth udgav for nyligt en solid 7’er, og deres sæt var en superb magtdemonstration af tung death doom. Efter have kigget på langhårede unge mænd det meste af aftenen, trådte pludselig en skaldet motherfucker ind på scenen, der lignede den ondeste rockerleder. Hans brutale røst blev fornemt backet op af en af guitaristerne, der havde den sygeste growl stemme. En flot afslutning på dette arrangement, der sublimt viste at den danske dødsmetal-scene har det fint med masser af spændende nye bands.”