Det er netop blevet offentliggjort at John Garcia’s band Kyuss Lives!, der desværre måtte aflyste Copenhell i 2011, er blevet booket til et gig i Voxhall i Århus d. 14/6.. Dagen før Copenhell i københavn starter.. Tilfælde?

 

 

 

Vi er jo vilde med rygter her på Blastbeast! Det er dem der gør ventetiden før sommerens festivaler værd at vente på! Det er praktisk talt det tætteste nogle af os kommer på følelsen af juleaften fra da man var yngre. Dejligt!

Denne gang drejer det sig om Kyuss Lives! der i aller sidste øjeblik måtte aflyse deres koncert på Copenhell pga. problemer i lufthavnen. Virkeligt trist, for jeg VED at der var mange fans der havde set frem til deres koncert. Og trods at de fandt en ganske hæderlig erstatning i form af danske Artillery, så er der stadigvæk mange fans der føler sig snydt. Det lader til at der nok er rodet bod på det!

For.. Kyuss Lives! spiller i Voxhall d. 14/6.. Copenhell starter d. 15/6.. Dette lader til at et sikkert bet, hvis det altså ikke blot er et tilfælde ud over alle proportioner!

Det bliver spændende at se!