Nogle gange går det kaotiske op i en højere enhed med det smukke og fandens humoristiske! Ærgeligt at det skulle ske for døve ører.

Det var egentligt på et afbud at svenske Rosvo kom til at skulle spille på Beta, så man kan vel egentlig ikke give nogle skylden for det lidt tynde fremmøde, til trods for billig entré, den altid billige bar, fantastisk lyd og en af metallens mest versatile og karismatiske frontmænd set i nyere tid. Nemlig Peter Dolving, nok mest kendt fra The Haunted! For satan hvor han kan!
Siden at de kun har tre numre liggende på youtube, er det vel med god grund at jeg ikke lige kan droppe titler på det de spillede, men deres mikstur af hardcore, stoner metal og egentlig bare kaotisk riff-og-skrig, kan jeg 100% stå inde for holder max!
Bandet blev beskrevet på Beta’s hjemmeside som Peter Dolvings humoristiske sideprojekt, og det må man sige han levede op til, for hvor det måske kan blive lidt enerhverende at skulle høre et band bestå næsten af 50/50 jokes og musik. For han var faktisk mega sjov! Det bidrog også til at stemningen blev ret meget nede på jorden, hvilket gav os lidt følelsen af at blive inviteret ind i Rosvo’s øvelokale (på godt og ondt..) til generalprøven inden touren for alvor gik igang, og hele Europas spillesteder koger over i ren eufori. For det fortjener de virkelig, dømt ud for deres liveoptræden!

Det eneste der trækker ned fra mig er at de ikke har det helt store repertoire endnu, idet de kun spillede en 8-9 numre. Og så at der simpelthen ikke var publikum nok til at få festen til at gå op i en højere enhed.