Industrial metallerne i Ministry udgiver 30 marts deres nyeste album med eget materiale siden 2007: Relapse

Allerede nu kan man via Itunes downloade den 1 single “99 Percenters”. I den forbindelse tager Ministry, der ikke har spillet eller været på tour sammen siden 2008, på en omfattende World Tour – “Relapse Tour”  hvor de allerede for længe siden er blevet bekræftet til at spille på årets Wacken i Tyskland.

Hvad det dog er interessant i denne sammenhæng er at bandet vender til Europa, for at spille deres første koncert d 1 Juli der er TBA på bandets hjemmeside. Men allerede nu kan et vågent øje se, at bandet er blevet offentliggjort til Getaway Rock i Sverige d 5-7 juli. Altså er dette i præcis den samme periode som vores egen Roskilde Festival.

Igår offentliggjorde Roskilde at US thrashers Warbringer kommer forbi Dyrskuepladsen til sommer. Disse spiller også til Getaway Rock i samme weekend. Sammenfald? – Her på sitet håber vi og krydser ihvert fald fingre for en evt. Ministry-koncert på Roskilde Festival, hvis deres Relapse Tour kommer forbi Danmark. Her er der i hvert fald tale om et top-aktuelt navn!

Og helt ærligt hvem fanden ville ikke opleve endnu en industrialkoncert på Roskilde kl 01 om natten efter NIN’s magtdemonstration i 2009. Og husk der skyldes oven på Rob Zombies aflysning sidste år ;-)