Danske Volbeat har med “Beyond Hell/Above Heaven” opnået platinstatus i Tyskland. Dette betyder at bandet i Tyskland alene har solgt over 200.000 eksemplarer af udgivelsen.

Bandet skriver i en pressemeddelelse:

“Dear fans,

“Beyond Hell/Above Heaven” has reached platinum sales in Germany. Together we made it happen. That was something we didn’t dare to dream of to begin with.

It’s tough to sell records nowadays, but your support and dedication proved that it’s possible and you cared enough to bring our album into your collection. That’s something we are very proud of, and we want to thank you so much for your VOLBEAT support.

Can’t wait to see you all again and bring you some new VOLBEAT songs. Together we make it stronger than ever.”

Volbeat kan opleves på Wacken Open Air 2012, hvor de headliner den tyske festival og inden da i USA på Gigantour sammen med Megadeth, Motörhead og Lacuna Coil. Til disse koncerter vil guitarist Hank Shermann fra Mercyfyl Fate spille efter tidligere guitarst Thomas Bredahl stoppede i sidste måned.

Stort tillykke til bandet fra Blastbeast.dk !!