Der er god vind i sejlene for Hoest og co. For første gang er Taake med Hoest i front blevet normineret til en spellemannspris (Norges udgave af DMA) i metalkategorien.

Dette kommer efter bandet i år udgav Noregs Vaapen, som her på blastbeast både har været ugens album og af undertegnede og Aleg-One er blevet kåret som hhv. den bedste og anden bedste metaludgivelse i 2011! Desuden er jeg sikker på, at alle jer der var inde og se bandets første optræden på dansk grund, på nu lukkede The Rock, tilbage i Oktober vil give mig ret i, at dette er et band der fortjener alt den succes de kan få!

Udover Taake er INSENSE med “Burn In Beautiful Fire”, SHINING med “Live Blackjazz”, VREID med “V” og ÅRABROT med “Solar Anus” blevet normineret i kategorien. Sidste år vandt Enslaved med “Axioma Ethica Odini”

Showet vil blive afholdt lørdag. d 14 januar og vil blive vist på den norske NRK1. Så er det bare at vente med spænding på hvem der løber med prisen!