De polske døds-legender Decapitated er det nyeste navn på Royal Metal Fest i VoxHall i Aarhus! Bandet skulle egentlig have spillet til AMF i November, men måtte aflyse pga. det forfærdelige flystyrt.

Royal Metal Fest skriver:

Denne koncert bliver ganske særlig, da polske Decapitated egentlig skulle have spillet i Danmark tilbage i november ifm. Aalborg Metal Festival. 
Gruppen var dog med et fly, der på drabeligste vis nødlandede i Warszawa lufthavn – heldigvis slap de uskadte derfra, men derfor måtte en masse fans desværre undvære Decapitateds brutale og avancerede deathmetal. 
Ulykken gav frygtelige associationer til 2007, hvor gruppen var involveret i et tragisk trafikuheld, som kostede gruppens trommeslager, den kun 23-arige Vitek Kieltyka, livet. 
Storebror og guitarist Vogg Kieltyka har dog sidenhen gendannet Decapitated og som sidste sommer udgav deres femte album.

Billetsalget er således også gået igang idag og en partoutbillet koster kun 350.- kroner og en dagsbillet 250.- kroner. Køb via http://www.voxhall.dk/

Det samlede program er (indtilvidere):