Så er udvælgelsen af de tre bands til Mighty Fight Night i Pumpehuset d 14/1 (næsten!) fundet!

Indtilvidere skal vi høre black og metalcore!

Sort Regn

Her er nogle drenge fra Midtsjælland der virkelig vil frem! Sort Regn har siden 2009 spillet traditionelt black metal med elementer hentet fra dødsmetallen.  Altid sminket i fuldbelagt Corpse paint er Sort Regn klar til at ryste grundenvolden på deres publikum! Til fans af Behemoth, Gorgoroth, Dimmu Borgir, Nile, Marduk og Fleshgod Apocalypse!

Shaped Like Swans

Shaped Like Swans er et 5 mands band fra Valby dannet i 2010. De spiller en ganske tidstypisk blanding af traditionelt metalcore og post hardcore, med vægt på både de melodiske passager samt de hårde breakdowns. Bandet har udgivet deres mini EP “Rain”, som indeholder tre numre. Denne EP kan hentes her

 

Det sidste deltagende band vil blive valgt ud af jeres stemmer via Facebook. Her konkurrerer bandsne: 100 Knives Inside, The Absent, Barricade, Electric Hellride og Rotting Hope. I kan stemme på jeres favorit via dette link

Præmien som de tre bands dyster om er en koncert på Copenhell 2012 og en efterfølgende minitour rundt i landet. Det er publikum der, sammen med et kompetent dommerpanel, 50/50 vil bestemme hvem der vinder denne aften i Pumpehuset d 14/1 2012. Samme aften spiller SIFIFI, Pitchblack og Contrition!