Copenhell har i dag d. 2/11/23 offentliggjort 20 nye navne til næste årets festival. Der er både større og måske navne. Band vi før har set på festivallen og igen helt nye navne.

Med de stor bogstaver finder vi AVENGED SEVENFOLD der seneste var i Danmark da de spillede på festivallen i 2018 – i sommers udgave de albummet “Life Is But a Dream…”

Punkrock legenderne fra THE OFFSPRING finder vej til Copenhell for første gang – Hvilket sker som en del af bandets 40-års jubilæum. Hvilket også bliver bandet først show i Danmark siden 2014!

Det britiske eksterme metalband CRADLE OF FILTH spiller på festivallen for første gang! Samt deres først show i Danmark siden 2018

Vores svenske naboer fra HAMMERFALL kommer forbi festivallen for første gang siden 2015 med en omgang heavy og powermetal. Vores egen ekspert Weiss siger at bandet er i topform!

Det amerikansk hardcore band  HARM´S WAY skulle have spillet på årets udgave af festivallen. Denne koncert blev desværre aflyst, men får de chancen i 2024 og det bliver voldsomt, så publikum bør være mentalt klar på blive ramt af et godstog!

Det danske bandet JOHN CXNNOR spiller for første gang på festival. Det elektroniske projekt der er født i hardcore og endt i techno, har kun leveret helt fantastisk koncerter indtil nu, om det har været på Roskilde Festival eller Ideal bar. Spørgsmålet til Copenhell showet er ikke om det bliver godt, men hvilken vej brødrene Sejersen vælge at tage denne koncert?

Derudover finder frontmænd fra to tidligere headliner nemlig COREY TAYLOR(Slipknot) & BRUCE DICKINSON (Iron maiden) vejen forbi med hvert deres solo project!

De sidste navne der er tilføjet programmet er:
THY ART IS MURDER, SLAUGHTER TO PREVAIL, BIOHAZARD, KARNIVOOL, CORROSION OF COMFORMITY, ASINHELL, DYING FETUS,, MIMI BARKS, CRYPTA, EXCEL, J.J. & THE A’S og ESCUELA GRIND