Gojira. Foto: Jannie Ravn Madsen

Kan vi friste med en omgang Gojira? Eller hvad med Mastodon? Lyder Devin Townsend som noget for dig? Eller Meshuggah? Måske en omgang sing-a-long med D-A-D? Copenhell har i dag offentliggjort 23 nye navne til årets festival, og der burde være noget for både unge hunde og gamle rotter.

Øverst på plakaten for dagens offentliggørelse finder vi det franske øko-metalband Gojira, som lige siden de spillede Copenhell for første gang i 2012, hvor de rev Hades scenen midt over, til deres mandomsprøve på Helviti scenen i 2015, kun er vokset sig større, og nu vender tilbage som det stærkeste kort vi har på hånden i forhold til arvtagerne når de gamle metalheste stiller skoene og går i den evige stald.Vi finder også de garvede Copenhell-rotter i Mastodon, der vender tilbage igen efter først at måtte aflyse koncerten til den allerførste Copenhell i 2011 for så at vende stærkt tilbage i 2012. Devin Townsend kommer også med højt humør og fælleskrammer, Meshuggah udfordrer vores sans for rytme, D-A-D vender tilbage og spiller et unikt by-request show, hvor publikum mellem d. 7/3 og 7/4 kan stemme om alle setlistens 16 sange og Bad Religion bringer den aldrende punk tilbage på pladsen ligeså.

Men vent, der er meget mere endnu!

På punk/hardcore siden kan vi se frem til de garvede gutter i både Agnostic Front og Dog Eat Dog, den hårdtslående bid af kagen i form af Sacred Reich og Death To All, den ny-sorte danske metal fra Redwood Hill og Nyredolk. Genforenet dansk melodød fra Withering Surface, ung og vred deathcore fra Chelsea Grin, progressiv metal fra Soen og dertil også Søren Andersen, The Raven Age, Svartsot, Ghost Iris, Thundermother, Ivy Crown, Lifesick og Nerved!

Lyder det som noget for dig? Så håber jeg satme, at du allerede har sikret billetten, fordi Copenhell er praktisk talt udsolgt. Kun enkelte RIP-partout billetter er tilbage, samt enkelte onsdags, torsdags-og fredagsbilletter.

Udover ovennævnte, så spiller følgende navne også til Copenhell 2020:

Iron Maiden

Kiss

Judas Priest

Mercyful Fate

Kortn

Disturbed

Down

Opeth

Emperor

Bersærk

Jinjer

P.O.D.

Of Mice & Men

Destruction

Benediction

Gloryhammer

Raised Fist

Witchcraft

Hällas

Vreid

Xenoblight

Orm

Gatecreeper

Blood Incantation

High Command

Crypt Sermon

Santa Cruz

Deadly Apples

Denial Of God

Northlane

Svartidauði