Up The Irons! Legendariske Iron Maiden kommer til Copenhell og headliner side om side med allerede offentliggjorte legender Judas Priest og Mercyful Fate. Holy shit altså!!

At Iron Maiden kommer til Danmark er én ting. Men at det er med den nu to år lange Legacy Of The Beast Tour gør det bare lige dét vildere, thi dét shows udstyrsstykke og setliste er den største og vildeste Maiden nogensinde har haft med på tour. Og det siger altså ikke så lidt i deres over 40 år lange karriere.

Var man til den anmelderroste koncert i Royal Arena for halvandet år siden, ja så ved man altså hvad der venter. Hvis ikke.. ja så stop med at læse videre, hvis du ikke vil vide mere om showet allerede nu! SPOILER ALERT!

For Legacy Of The Beast Touren er proppet med teater fra start til slut. Det er f.eks på dén tour at en kæmpe spitfire flyver højt i åbningsnummeret “Aces High” og det er på dén tour at Maiden dykker ned i skattekisten af sjældenheder som “Sign Of The Cross”, “The Clansman” , “Flight of Icarus” – bare for at nævne et par stykker.

Legacy Of The Beast Touren skal opleves live og det kan vi endelig gøre i Danmark igen, når den for første gang fremføres på en dansk festival! Vi var imponeret både i Royal Arena og et par dage efter på Sweden Rock.

Fuck yeah – det her bliver fedt til sommer!

Iron Maiden rundede Legacy Of The Beast 2019 Touren af i Sydamerika, hvor de for en måned siden spillede på den enorme Rock In Rio. Hele showet kan nydes her: