Når Nordic Noise Rock Festival for syvende år i træk slår dørene op for 2-dages rock festival sker det for første gang i Amager Bio, nærmere betegnet fredag d. 10 og lørdag d. 11 maj. I dag offentliggøres de svenske legender CANDLEMASS som årets hovednavn og med tilføjelsen af danske TAINTED LADY og ETHEREAL KINGDOMS er programmet for Nordic Noise Rock Festival 2019 nu på plads.


Et program der allerede tæller navne som svenske THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, engelske TYGERS OF PAN TANG og danske MIKE TRAMP.

Festivalen skriver i en pressemeddelse:

“Endelig! Vi har arbejdet hårdt på at få Candlemass på Nordic Noise plakaten de sidste par år og nu er det endelig lykkedes! Det er en stor dag for vores festival og for mig personligt som Candlemass-fan siden firserne. Og med den originale sanger Johan Längqvist tilbage på scenen sammen med grundlæggeren Leif Edling, der er tilbage efter en længere pause, kommer det her til at være en aften der går over i historien”. Michael H. Andersen, talsmand, Nordic Noise.

CANDLEMASS
Svenske CANDLEMASS behøver næppe nogen videre introduktion. Deres plads i historien er allerede blevet nedskrevet for længst. Siden starten i 1984, har CANDLEMASS dannet skole for utallige doom- og heavy metal bands i årene frem. I dag buldrer CANDLEMASS fortsat derud og heavy metal bandet gæster således Amager Bio med originale sanger, Johan Längqvist, tilbage på scenen, sammen med grundlæggeren Leif Edling, der ligeledes er tilbage efter en længere pause. At CANDLEMASS anno 2018 er en oplevelse ud over det sædvanlige, er blevet bekræftet gentagende gange. Ikke mindst ved deres seneste fantastiske optrædener på bl.a. COPENHELL og Sweden Rock Festival. Tidligere på året blev svenskerne desuden annonceret som special guest for Ghost, på deres kommende tour. Så vi forventer intet mindre end en legendarisk koncert, når sange som “Solitude”, “Bewitched” og “At The Gallows End” tester Amager Bios helt nye anlæg til det absolutte max på årets Nordic Noise.
www.facebook.com/candlemass

TAINTED LADY
De danske hard rockere TAINTED LADY har i skrivende stund et nyt album på trapperne. Live er disse danskere et rock monster af rang. Noget som publikum på Copenhell i sommer kunne opleve i stor stil.
www.facebook.com/taintedlady

ETHEREAL KINGDOMS
Som kickstarter, lørdag, vil det helt nye stjerneskud på den symfoniske metalscene, danske ETHEREAL KINGDOMS, blænde op for et show fuld af spændende fortællinger og storslået female fronted melodisk metal.
www.facebook.com/EtherealKingdom

Nordic Noise 2019:

Fredag d. 10 maj – Amager Bio
Mike Tramp (DK)
Electric Boys (SE)
Junkyard Drive (DK)
Tainted Lady (DK)

Lørdag d. 11 maj – Amager Bio
Candlemass (SE)
The Night Flight Orchestra (SE)
Tygers Of Pan Tang (UK)
Ethereal Kingdoms (DK)

Bililetsalget er i gang via følgende link https://bit.ly/2zB2VXQ (Ticketmaster)