The Three Tremors på High Voltage. Foto: Jannie Ravn Madsen

Der var dømt – ikke blot én – men hele stks. 3 skærebrænder vokaler, da The Three Tremors forleden indtog High Voltage i hjertet af København. 

På sådan en kølig søndag aften i oktober kræver det sin mand/kvinde, at rejse sig fra sofaen og tage ind mod byen for at høre heavy metal. Heldigvis skulle det vise sig, at der rent faktisk var en hel del, der havde taget turen ind mod centrum af København denne søndag aften. Og det var ikke blot fordi Voivod spillede 100 meter længere nede ad gaden i Pumpehuset. 

Nej en stor del havde fundet vejen til High Voltage, for at opleve tre af heavy metal genrens fineste vokalister i fælles front, for det dér ædle metal. 

Tim Ripper Owens, bedst kend for sin tid i Judas Priest, Iced Earth og Dio Diciple har teamet op med Cage/Denner-Shermann/Death Dealer frontmand Sean Peck  og Jag Panzer’s Harry Conklin. Tre mand høj og med et yderst velspillet band i baggrunden indtog The Three Tremors High Voltage, med en åbenlys høj spilleglæde og en energi der, ligesom trioens vokaler, kunne brænde Axel tårnene ned til grunden. 

The Three Tremors på High Voltage. Foto: Jannie Ravn Madsen

Desværre har The Three Tremors endnu ikke udgivet et album endnu. Havde de dét kunne det have gjort oplevelsen lige dén tand bedre. Af den simple grund, at det ville have været fantastisk, at kunne kende de sange, der rent faktisk blev spillet. For det de spillede lød virkelig fedt. Men det gjorde noget på helhedsoplevelsen hos publikum, at man ikke kendte sangene. 

Se nu f.eks blot, da Ripper tændte op for hans egen Judas Priest hymne “Burn In Hell”. Pludselig fik stemningen, ikke så overraskende, et hak op og fællessangen indtraf. 
Det samme skete, da guitarist Michael Denner gik på scenen, og flankeret af Sean Peck, satte i med to klassiske Mercyful Fate skæringer. 

Koncerten bestod altså af en blanding af nyt materiale fra bandet’s endnu ikke udgivet album, samt musik fra resten af trioens andre bands, hvor det hele blev sluttet af med Judas Priest klassikerne “Painkiller” og “The Sentinel” og bandet’s egen “The Three Tremors”. Lidt en skam, at vi ikke fik mere fra Ripper’s periode med Judas Priest eller Iced Earth. Det kunne have været federe, end at spille de to sikre kort, som man må sige at hhv. “Painkiller” og “The Sentinel” altså er. Ikke mindst fordi begge sange jo er fra Rob Halford’s periode i Priest. 

The Three Tremors på High Voltage. Foto: Jannie Ravn Madsen

Men er du til heavy metal af den hurtige og speed metalliske skole, så vil du bestemt finde glæde i det her band. Tre high pitch vokaler på én gang er i høj grad over-the-top, men det fungerede sgu’ for The Three Tremors. Det er rendyrket heavy metal spillet af et band, med sjæl og nerve, og hvor flere af de nye sange fra det kommende album i dén grad lyder lovende. Klart et album der skal tjekkes ud når det udkommer 26 oktober! 

For publikumsoplevelsen fungerer den nye scene på High Voltage desuden langt bedre end den gamle. Det kom til udtryk flere gange i løbet af koncerten. Der er simpelthen mere mere plads at bevæge sig på (og vi var altså ganske mange denne aften!). Rummet er bare dét federe. Både at opholde sig i og være til koncert i. 

Solid heavy metal på det nye High Voltage!