Get your nu-metal on! POD rammer Amager Bio til Februar. Og det gør de sammen med Alien Ant Farm og ’68.

Payable on Death, forkortet P.O.D., er et nu metal-band fra San Diego, og blev dannet tilbage i 1992. De har udgivet 10 studiealbum og har solgt over 12 mio. plader på verdensplan. De har formået at være faste, musikalske bidragydere til de amerikanske radiostationer og nyder derfor en popularitet, som de fleste band i genren vil misunde dem.

I november 2018 udkommer det 10. studiealbum med titlen ‘Circles, og bandmedlemmerne har lagt sig i den kreative sele for at levere musik ud over det sædvanlige

“On Circles, we didn’t limit ourselves and say, ‘Hey, we need to please the metal crowd, or the hardcore crowd, or the punk crowd,'” fortæller frontmand Sandoval “We just wanted to play and write songs that we hope are relevant and catchy to a new audience—while, at the same time, still being true to ourselves.”

Man kan derfor glæde sig til at høre helt frisk materiale side om side med storhits såsom ‘Satellite’ og ‘Youth of the Nation’, når de gæster Amager Bio til februar.

Med sig har de Alien Ant Farm som for alvor slog igennem med deres punkrockede version af Michael Jacksons ‘Smooth Criminal. De har udgivet fem album, hvor det seneste, ‘Always and Forever’ er fra 2015. 

Også rockduoen ’68 vil være med. De spiller skramlet punkrock og består kun af trommer og guitar.

21 februar går det løs i Amager Bio.