Fredag den 26. oktober lægger COPENHELL Metal Cruise 2018 fra kaj i København og starter en skælvende hård rock- og metalfest. Flere billetter er netop blevet sat i salg

Nu er programmet klar. Lad os se på det:

Kongerne af ægte norsk balkan-metal fra TROLLFEST er som skabt til Copenhell’s krydstogt med deres festlige og farverige show, der konstant balancerer på grænsen mellem det geniale og det dybt vanvittige. Det er skørt og fjollet – men tag ikke fejl: Det er også virkeligt effektiv og velspillet folk-metal, som sætter gang i en allerhelvedes vild fest. 

Her på Blastbeast oplevede vi på egen krop den vilde fest med Trollfest på Wacken Open Air tidligere på sommeren. Det bliver fantastisk på cruiset! Hvis det “sejlede” sidste år, så kan vi slet ikke forestille os hvordan det kommer til at blive med de her nordmænd! 

Danske HELHORSE har længe været en darling i rock- og metalkredse, og de er selvskrevne på årets krydstogt. De har flere gange bevist på COPENHELL, at de kan skabe virkeligt store koncertoplevelser og engagere publikum som få andre bands, og det bliver en stor oplevelse at opleve deres beskidte, tunge lyd på en meget mindre scene.

De gode, gamle drenge fra den danske metalinstitution ARTILLERY stempler ind på COPENHELL Metal Cruise med deres energiske og fræsende thrash-metal. Bandet er netop gået i gang med at producere et nyt album, og hvis I råber højt nok, giver de måske en eksklusiv forsmag på det.

BOKASSA fra Norge spiller noget så særpræget som punk-rock og hardcore kombineret med stoner-rock. Deres vilde ”stonercore” rammer nerven lige på og hårdt med groovy riffs, medrivende gang vocals og ubændig energi. Det er ikke for ingenting, at de er Lars Ulrichs yndlingsband lige nu.

Svenske DEAD LORD leverer fængende og forrygende retro-syrerock gennemsyret af velskrevne sange, lirede guitarsoli og tonsvis af attitude. Husk cowboystøvlerne og luftguitaren til denne koncert, for den bliver medrivende som bare pokker.

Det nye danske ekstremmetalband XENOBLIGHT blev dannet sidste år og har allerede udgivet et hårdt og overbevisende debutalbum, som smager af meget mere. Forvent en knusende hård koncert fra et toptændt band med sangerinden Marika Hyldmars dæmoniske vokal i spidsen.

Ud over seks hårde bands serverer Christian Beyer og Michael Denner også deres populære COPENHELL Metal Quiz for jer, hvor I får chancen for at blænde alt og alle med jeres uudtømmelige viden om hård musik.

Billetterne til COPENHELL Metal Cruise 2018 blev udsolgt på ingen tid i løbet af sommeren – men: Det er netop lykkedes for os at finde plads til en håndfuld ekstra gæster! Hvis I har gået og sukket over, at I ikke nåede at købe billet, har I med andre ord chancen nu.

Billetsalget åbner igen kl. 12:00 i dag på https://www.dfdsseaways.dk/minicruise/events/metalcruise­