Så er den helt sikker. Live Nation kan nu bekræfte, at Metallica vender snuden mod Danmark igen i 2019. 

Metallicas WorldWired Tour kommer tilbage til UK og Europa, denne gang helt fra 1. maj til 25. august 2019 med deres egne udendørskoncerter på stadions, i parker og endda en koncert på et slot.

Bandet spiller i Telia Parken d. 11 juli 2019

De nye datoer er Metallicas første i UK og Europa siden indendørs-koncerterne i september 2017 til maj 2018s, som satte publikumsrekorder i 29 venues verden over. Touren starter 1. maj i Lissabons Estadio Restelo, og de netop annoncerede 25 WorldWired shows i 20 lande inkluderer en god håndfuld byer som ikke blev besøgt på 2017-2018 delen af touren – inklusiv Milano, Dublin, Bruxelles (for første gang siden 1988), Berlin, Moskva, Warszawa, Bukarest og Göteborg, og for første gang nogensinde besøger de Trondheim i Norge, Hämeenlinna i Finland og Tartu i Estland.

Special guests Ghost og Bokassa vil være med som support på hele touren.

Med en turnéplan af denne kaliber er det naturligt at ”Wherever I May Roam Black Ticket” vender tilbage: Billetten giver adgang til et hvilket som helst Metallica show på 2019 UK/Europatouren. Fra A (msterdam) til Z (urich) og alle steder derimellem. Black Ticket indehavere behøver blot at vælge hvilket show (shows), og foretage en online reservation senest 48 timer før den pågældende koncert. Et begrænset antal (750) af disse Black Ticket billetter* vil være tilgængelig for 598 Euro stykket, mere info her: CID Entertainment.

Som på de fleste WorldWired shows inkluderer hver købt billet et valgfrit eksemplar** (fysisk eller standard digital kopi) af bandets tiende og aktuelle album Hardwired…To Self-Destruct.

Endnu engang vil alle billetter inkludere en gratis MP3-download af den koncert man deltager i, mixet og mastereret af teamet bag Hardwired…To Self-Destruct. Det gratis fulde download kan fås ved at scanne eller indtaste stregkoden fra koncertens billet på LiveMetallica.com/scan.

Forskellige muligheder for at opgradere oplevelsen vender også tilbage i samarbejde med teamet på CID Entertainment: Tre muligheder for pakker, herunder premium-billetter og faciliteter lige fra tidlig adgang til spillestedet og “Memory Remains” – det omrejsende museum, til at møde medlemmer af bandet. Besøg CID Entertainment for alle pakkedetaljer.

Fanklub presales begynder i morgen tirsdag 25. september. Klik her for detaljer, og for listen af andre presales klik her

Det officielle billetsalg starter fredag 28. september kl. 10.00.

Billetpriser: PL4 470,- / PL3 570,- / PL2 stå (yderplæne) 695,- / PL2 695,- / PL1 stå (inderplæne) 910.- / PL1 910 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 28. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Fanclub presale fra tirsdag 25. september kl. 10.00 (71 timer), læs mere her

Billetpriser: PL4 470,- / PL3 570,- / PL2 stå (yderplæne) 695,- / PL2 695,- / PL1 stå (inderplæne) 910.- / PL1 910 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 28. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Fanclub presale fra tirsdag 25. september kl. 10.00 (71 timer), læs mere her:https://www.metallica.com/metclub/

Presale for SAS EuroBonus medlemmer fra tirsdag 25. september kl. 10.00 (71 timer), læs mere her: https://sasmembersonly.dk/

Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra torsdag 27. september kl. 09.00 (24 timer). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og livenation.dk (OBS: Hvis man ikke allerede på nuværende tidspunkt er modtager af nyhedsbrevet kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale.)