LLNN. Foto: Weiss

LLNN har med deres blanding af sci-fi lydflader, atmosfærisk post-metal og knusende tung hardcore skabt en bastard der både gør sig forbandet godt på plade og live. Klokken 2:30 fredag nat på den intime Gloria-scene fik vi æren af at blive kørt over og skudt i smadder af LLNNs laserpistoler og kometer. 2:30 var et tidspunkt hvor det jeg mest af alt kunne tænke på var at sove, men alligevel fik LLNN givet fornyet energi, og deres nyskabende favntag på hardcore genren fik for alvor sat en fed streg under hvorfor de er et band man skal holde øje med både nu og i fremtiden!

Ført an af Christian Bonnesen (tidl. guitarist i The Psyke Project) på maniske råb og skrig samt apokalyptisk guitar og Rasmus Sejersen (tidl. trommeslager i The Psyke Project) med de tunge grooves bag tønderne kan LLNN bryste sig af at have nogle af landets mest visionære og dygtige metalmusikere i flokken, og med Rasmus Sejersens bror Ketil bag keyboardet har de dertil det krydderi der for alvor skiller dem ud fra mængden af støjende bands derude. Specielt disse lydflader som Kjetil står for sender tankerne tilbage til gamle sci-fi klassikere som Alien og Blade Runner, og sammen med det verdensødelæggende musikalske inferno som de resterende tre medlemmer leverer er det umuligt ikke at lade sig rive med og imponere.

Og jeg er sikker på, at jeg ikke var den eneste der havde det på samme måde. Okay, scenen var langt fra fyldt – men kunne man forvente andet på dette tidspunkt? Derimod fik dem som var mødt både pisse fulde og pisse trætte op (de fleste var vel begge dele) en opvækning uden lige. Indledt af numrene ”Armada” og ”Parallels” fra den seneste plade ”Deads” blev vi sat på plads, og både intensitet og nerve var bibeholdt lige indtil ekstranummeret ”Monolith” sendte os på flugt fra jordens undergang og ud på en selvdestruktiv rumrejse mod døende stjerner.