Så er det nu!

Efter 5 indledende runder i hhv. Aarhus, Esbjerg, Kolding, Aalborg og Slagelse er de 4 finalister i årets Wacken Metal Battle Danmark fundet.

Disse skal i morgen, lørdag d 26 maj, spille i Pumpehuset til det storstilede finaleshow. Og der venter altså en helt igennem fantastisk oplevelse, når de 4 finalister sammen med special guest – vinderen fra 2016 – Sunless Dawn, går på scenen i Pumpehuset, for at spille om en plads, til den helt store finale, på Wacken Open Air til august. 

4 forskellige genrer er repræsenteret i morgen. Ikke ét band er ens. Så der er i dén grad noget for enhver smag. 

Se bare her hvem du skal høre i Pumpehuset i morgen:

Xenoblight

Xenoblight blander en masse forskellige hårdtslående metalgenrer, for at skabe deres på én gang kaotiske, men også ganske atmosfæriske udtryk. Death, thrash og black metal elementer er til at spore og bandet fra Silkeborg kalder således kort og godt deres stil for extreme metal. Ganske rammende for bandet, der bl.a. tæller tidligere medlemmer af thrash metal bandet Velociter. 


Pudsige Herrer 

Pudsige Herrer er dansksproget, politisk, hårdtslående syrerock, med et stor skud af humor, stærke melodier, og fuzzede riffs! 
Forestil jer at danske bands som Spids Nøgenhat, Baby Woodrose, Steppeulven og Gasolin spillede tung rock som vi kender den fra f.eks Queens Of The Stone Age, Uncle Acid and the Deadbeats, Them Crooked Vultures og Royal Blood. Så ville de nok lyde lidt henad Pudsige Herrer. 
Den aarhusianske trio har netop sendt EP’en “Syretesten” på gaden. Denne består af de 4 hårdtrockende numre “Fremtidens Bølge”,  “Øjne”, “På vej” og humørbaskeren “0-0-0”, der oprindeligt er skrevet af Møller & Skaløe og opført af Steppeulvene. 

Genfærd

Gør dig klar til årets måske mest brutale oplevelse til Wacken Metal Battle Danmark. Genfærd bringer iskold og hårdtslående black metal over lands, når de indtager scenerne i Slagelse og Aalborg. Bandet der består af tidligere medlemmer af Myrd, Sort Regn og Vardlokkur optræder naturligvis i fuldt påklædt black metal outfitt med nitter og corpse paint. 
Er du glad for bands som Tsjuder, Taake og Dark Funeral går du bestemt ikke galt i byen med disse danske black metallere. 

Ethereal Kingdoms

Hvis der er en genre, som vi på ingen måde forbinder med Danmark og danske metalbands, må det være episk symfonisk metal. Lige præcis dette er hvad Københavnske Ethereal Kingdoms leverer. Bandet var en del af vores The New Shit Showcase i 2017, efter at have udgivet deres fine debut EP i slutningen af 2017. 
Bandet’s på én gang både hårdtslående og melodiske metal, er for alle med hang til tunge riffs og kvindelig vokal, leveret af sangerinde Sofia Schmidt. For fans af Nightwish, Epica og Wintersun. 


Tidligere har By The Patient, Aphyxion, Electric Hellride, Huldre, Savage Machine og Sunless Dawn repræsenteret Danmark på Wacken Open Air. Lørdag d 26 maj finder vi ud hvem vinderen for 2018 bliver!

Dørene åbner kl. 18.30, og billetter kan købes på https://bit.ly/2IgiF5I