Er du glad for fuzz, doom og stoner, ja så tegner 2018 sig til et fantastisk år. 

Ikke nok med at sværvægtere som Weedeater, Sleep, Eyehategod, Bongzilla og Dopethrone alle har meldt sin ankomst denne sommer, ja så kan to københavnske spillesteder i dag løfte sløret for to nye navne ud i stoner/doom.

Først og fremmest drejer det som om Pallbearer, der med deres tredje album, Heartless, har samlet en monumental omgang stoner rock. Du bliver som lytter taget igennem et sonisk univers, hvor klassisk prog rock væves sammen med rå 90’er-rock hymner og flader af sort proto metal. 

Pallbearer gæster Vega d . 3 august – køb billet her

Og så er det endelig tid til, at vi igen skal ryste håret til horror rockerne i Uncle Acid And The Dead Beats. Bandet gæster Den Grå Hal på Staden d. 25 november, som et led i deres omfattende Wasteland Tour. 

Køb billet her