Dirt Forge på Roskilde FestivalRoskilde Festival færdiggør programmet til de to upcoming scener “Rising” og “Countdown”, og der er selvfølgelig lidt hård rock og metal i blandt.

Under Roskilde Festivalens tre første opvarmningsdage vil gæsterne på Rising (og Countdown) scenen kunne opleve et hav af upcoming navne fra hele norden i alle genrer, og i år er ikke en undtagelse. I dag er der blevet tilføjet ikke mindre end 27 navne til disse scener, og blandt den hårdere rock og metal kan vi i år se frem til at opleve doom/sludge metal fra Dirt Forge (det er mit band! Hurra!), festlig Muse-klingende hard rock fra norske Maraton samt de melankolsk støjende Alcabean! Disse tre navne gæster altså Roskilde Festival og slutter sig til i forvejen offentliggjorte Slægt og Cabal.

Dirt Forge (www.facebook.com/dirtforgeband)

 

Maraton (https://www.facebook.com/maratonband/)

 

Alcabean (https://www.facebook.com/ALCABEANofficial/)

Samtidig løfter Roskilde Festival sløret for, at den endelige plakat bliver offentliggjort d. 5. april, som førhen også har været dagen hvor festivalen offentliggør den langt største pose med optrædende navne. Det skal nok blive spææændendendende!

Den samlede del af det hårdere program på årets Roskilde Festival ser nu således ud:

 • Nine Inch Nails (US)
 • Descendants (US)
 • My Bloody Valentine (IE)
 • Baby In Vain (DK)
 • Boris & Merzbow (JAP)
 • Celeste (FR)
 • Chelsea Wolfe (US)
 • Clutch (US)
 • Dead Cross (US)
 • Heilung (DK)
 • Motorsav (DK)
 • Myrkur (x 2) (DK)
 • Nyt Liv (DK)
 • Ond Tro (DK)
 • Scour (US)
 • Watain (SWE)
 • Alcabean (DK)
 • Dirt Forge (DK) 
 • Cabal (DK)
 • Maraton (NO)
 • Slægt (DK)