Brian May fra Queen. Royal Arena. Foto: Jannie Ravn Madsen

BY POPULAR DEMAND “One more around the block!”

Sådan lyder overskriften på det kommende Queen + Adam Lambert show, der rammer Boxen i Herning fredag d. 15 juni. 

Det med “popular demand” forstår vi her på Blastbeast bestemt godt. Weiss var vidne til showet i Royal Arena sidste år og kvitterede med en 5/5 stjernet anmeldelse og med ordene:

“Der var store øjeblikke, der var gåsehudsfremkaldende øjeblikke og der var decideret rørende øjeblikke”.

Det show May, Taylor, Lambert og band bringer på landevejen i år er imponerende og en storslået hyldest til Queens store bagkatalog. 
Det er blevet skræddersyet til bandet af nogle af verdens mest spændende og kreative talenter. Design og produktionsansvarlig er Ric Lipson fra Entertainment arkitekterne Stufish Productions, verdensberømte for deres innovative arbejde med kunstnere som Pink Floyd, Rolling Stones og U2, samt åbnings- og afsluttende ceremonier for Beijing Olympics i 2008.

De gør brug af over 300 bevægelige lys under showet, som er skabt af den anerkendte lysdesigner Rob Sinclair, der har lavet lysdesign for turnéer til store kunstnere, herunder Adele, Peter Gabriel og Kylie Minogue. Produktionens fantastiske laserelementer er kreeret af ER Productions, der står bag både åbnings- og afslutningsceremonierne til OL i London 2012, og blev set af over 900 millioner mennesker verden over.

Billetpriser: PL1 810,- / PL2 655,- / PL2 (Stå)  655,- / PL3 470kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 14. februar kl. 10.00 livenation.dk og ticketmaster.dk, og der vil også være to VIP pakker i salg
Der vil være presale for Jyske Bank kunder, fra mandag 12. februar kl. 11.00 til tirsdag 13. februar kl. 16.00. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken