Jaaaaa taaaaak! Nyt år, nye friske bands og et nyt håb for fremtiden! 

Sidstnævnte gør sig i hvert fald gældende hos vores første The New Shit navn for 2018!

For 6. år i streg skal vi til det…

Her på Blastbeast har vi stillet skarpt. Vi har ladt kanonerne, for målrettet, at give jer de varmeste og sprødeste nye navne på den danske rock- og metalscene! Og det første nye navn i 2018 er bestemt ingen undtagelse.

Den står på dansksproget, politisk, hårdtslående syrerock, med et stor skud af humor, stærke melodier, og fuzzede riffs! 

Pudsige Herrer kommer til at vække opsigt i 2018, det kan vi allerede godt nu slå fast! 

Forestil jer at danske bands som Spids Nøgenhat, Baby Woodrose, Steppeulven og Gasolin spillede tung rock som vi kender den fra f.eks Queens Of The Stone Age, Uncle Acid and the Deadbeats, Them Crooked Vultures og Royal Blood. Så ville de nok lyde lidt henad Pudsige Herrer. 

Den aarhusianske trio har netop sendt EP’en “Syretesten” på gaden. Denne består af de 4 hårdtrockende numre “Fremtidens Bølge”,  “Øjne”, “På vej” og humørbaskeren “0-0-0”, der oprindeligt er skrevet af Møller & Skaløe og opført af Steppeulvene. 

Selv kalder dig sig provinsielt og proletarisk protest-pigtråd fra Aarhus’ endeløse forstæder. Og i deres pressetekst fremgår det, at Pudsige Herrer “skråler på dansk – om alt det lort, vi danskere bliver tvangsfodret med. Men selv burhøns og tremmegrise kan drømme og længes efter noget bedre.”

Pudsige Herrer er med deres danske lyrik og deres feststemte up-tempo rock et band, der vil kunne række længere ud til et bredere publikum, end “blot” rock- og metalfans. Skønt deres lyd på EP’en er tung og hårdtslående, ja så lettes tyngden, af den fede danske lyrik og deres frække groove, der går lige i benene. 

Vi glæder os til meget, meget mere ny musik i det kommende år! 

Pudsige Herrer på Facebook 
Pudsige Herrer på Bandcamp