Heilung på Midgardsblot.

Den står på rendyrket mørke og rå punk på Roskilde Festival 2018!
Ikke nok med, at allerede offentliggjorte mørkemænd som Watain, Scour og Myrkur, er bekræftet til Roskilde 2018, ja så melder festivalen nu følgende navne klar:

Heilung – torsdag d. 5/7

2017 var et vildt år for dansk/tysk/norske Heilung. Det mørke dark ambient neo folk band spillede deres blot to første koncerter (læs. ritual) i august på hhv. Castlefest og Midgardsblot. Den første koncert blev filmet og udgivet digitalt under navnet “LIFA”. Koncerten har siden næsten rundet 1 mio views på youtube allerede. Siden blev bandet signet på Season Of Mist, vandt Kunstfondsens fineste musikerpris og var med i Metal Hammer UK’s top 10 over årets koncerter, side om side med Iron Maiden, Guns n Roses og Ghost, for deres koncert på Midgardsblot. Nu kan man for første gang nogensinde, i Danmark, opleve Heilung’s tranceskabende ritual. Det sker på Roskilde Festival 2018!

Læs part I af vores interview med Heilung 
Læs part II af vores interview med Heilung

Boris with Merzbow – torsdag. d 5/7

Japansk mørke i et drømmende univers er hvad der venter lytteren når Boris & Merzbow tænder op for anlægget. Doom, shoegaze, ambient og noise rock smelter sammen på bandet’s seneste album Gensho, der blev udgivet på Relapse Records i 2016.  For lytteren der er klar til at lade sig udfordre. 

The Descendents – fredag d. 6/7

Og så er der ellers dømt gode nyheder for punkrockeren! Siden 1977 har The Descendents leveret den reneste og mest autentiske punkrock på rockscenen. 1982’s Milo Goes to College sparkede bandet’s karriere igang og nu 6 albums senere, er de nu klar til at indtage Roskilde, med en af festivalen’s relativt få punkkoncerter. 

Med disse navne kan vi nu se frem til koncerter med Watain, Scour, Clutch, Heilung, Myrkur, The Descendents, Chelsea Wolfe, Slaves, Mogwai, Boris with Merzbow, Baby in Vain, Cabal og… Eminem på Roskilde Festival 2018