Torsdag den 14. december kl. 10:00 skydes endagsbilletterne afsted til Copenhell. 
Men allerede nu har vi her på vores lille bitte redaktion nørdet spilledage og hypotetiske muligheder for kommende navne, som følge af det.

Copenhell har nemlig klargjort spilledagene for flere (ikke alle!) af de allerede offentliggjorte artister på deres hjemmeside. Men vi vil godt gøre det nemt for jer, så her har vi samlet disse spilledage for jer:

Torsdag:
Ax7
Nightwish
Parkway Drive
Arch Enemy 
Bullet For My Valentine
Asking Alexandria 
Enslaved
Thy Art Is Murder

Fredag:
Ozzy 
Alice In Chains
Deftones 
Kreator 
Alestorm
Crossfaith

Lørdag:
Helloween
Sodom 
Suffocation

Disse er altså baseret på hvad Copenhell på nuværende tidspunkt har offentliggjort af spilledage. Og det giver jo i hvert fald forhåbninger til et par større navne, der kan joine Helloween lørdag aften. En hurtigt research på det store internet viser, at Judas Priest i hvert fald er lige i nærheden, med en koncert på Hellfest fredag og Graspop søndag. 
Og så håber halvdelen af redaktionen i hvert fald fortsat på Limp Bizkit.  

Lad os se hvad der sker.