Nordeuropas største musikudstyrsmesse, Copenhagen Guitar Show, løber af stablen for 13. gang i weekenden lørdag den 30. september og søndag den 1. oktober 2017. Det foregår i Østerbrohuset i København. Nu er det endelige program til showet, der består af lige dele musikpassion og nørderi, endelig klar.

Både lørdag og søndag er der mulighed for at møde nogle af de allerdygtigste danske og internationale musikere helt tæt, når de giver unikke musikalske clinics og inspirerer med tips, tricks og fortæller anekdoter fra deres karrierer.

Som en af dagens store nyheder kan Copenhagen Guitar Show annoncere Ozzy Osbornes tidligere leadguitarist og nuværende Firewind guitarist Gus G kommer forbi til showet.
Tidligere er det desuden blevet annonceret, at tidligere Guns ’N Roses guitarist Ron ”Bumblefoot” Thal har fundet vej til Østerbrohuset. Begge vil de give personlige clinics.

Derudover er der bl.a. Helix Masterclass, Fender Talkshow med fem af Danmarks fremmeste musikere,  auktion over instrumenter og musikudstyr og meget meget mere på programmet.

Clinicprogram:

Lørdag:
11:00 – Helix Yamaha
12:00 – Auktion
13:00 – Gus G.
14:30 – Steen Skrydstrup
16:30 – Bumblefoot

Søndag:
10:30 – Danmark Radios Big Band / Kaspar Vadsholt, bas & Søren Frost, trommer
12:00 – Auktion
13:30 – Fender Talkshow
16:00 – Bumblefoot

Vind billetter:

Vi kan samtidig tilbyde et par heldige vindere gratis adgang til arrangementet. Det eneste du skal gøre er, at svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet i artiklen.

Hvilken nationalitet har Gus G?

a) græsk
b) spansk

Vi skal have dit svar senest mandag d. 25 september