Vores faste Blastbeast fotograf var med på årets Midgardsblot i Norge. 
Hun har skudt nogle fantastisk flotte billeder af både koncerter og stemningen.

Her står den på billeder af alt fra idylisk camping midt i skoven, hæsblæsende koncertbilleder med navne som Heilung, TYR, Solstafir, Gaahl,  Moonsorrow, Oranssi Pazuzu og Unleashed, til metal yoga (ja sgu så’) og generel stemning fra festivalpladsen!

Så sidder du stadig og overvejer om Midgardsblot kunne være noget for dig i 2018, jamen så se bare de her billeder og lad dig overbevise! 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”71″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Vis som slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]