Vi kender det fra bl.a. 70.000 tons of metal og Wacken Metal Cruise! 
Nu kommer Copenhell også på banen med et cruise i king size format!

Festivalen skriver:

Til efteråret vender det berygtede og populære COPENHELL Metal Cruise tilbage! Vi leverer dette plyndringstogt i samarbejde med DFDS og kan derfor med stolthed fortælle, at vi nu hærger i internationalt farvand!
Det længste og vildeste COPENHELL Metal Cruise nogensinde afgår fra København til Oslo den 27.-29. oktober 2017, hvor vi kaprer to dæk øverst oppe i DFDS’ enorme Oslobåd. Programmet om bord vil afspejle ånden fra COPENHELL med hårde rock- og metalbands samt flere af de spændende siteshows, der skaber den helt unikke COPENHELL-stemning. Der vil kun blive sat 250 billetter til salg til denne første internationale jomfrurejse!
Scenen indtages af blandt andet de svenske dødsmetal-giganter ENTOMBED A.D. samt danske BERSÆRK og BAEST, der begge har henrykket både publikum og anmeldere med orkankoncerter på henholdsvis COPENHELL 2016 og 2017.

Vi får også fornemt besøg af Jesper Binzer, som efter 33 år, 11 albums og tusindvis af koncerter med D-A-D udgiver sit første soloalbum, ”Dying Is Easy”, den 3. november. Sammen med Anders Bøtter vil Jesper lave en lyttesession på hele sit kommende album og føre publikum trygt igennem det fra A-Z. 

Der sørges for udfordringer til de små grå undervejs med en musikquiz, som vil afprøve gæsternes viden om alt inden for de hårde musikgenrer. Efterfølgende kan man nulstille sig med den berygtede beerbanger, og der vil blive festet til langt ud på natten med nogle af COPENHELLs DJ’s.

Black metal tour

Som noget helt eksklusivt kan COPENHELL også tilbyde en begrænset gruppe på kun 50 cruise-gæster en helt unik Black Metal-sightseeingtur med bus rundt i Oslo. Her blev nogle af de sorteste kapitler i Norges musikhistorie skrevet i starten af halvfemserne med både mord, selvmord og kirkeafbrændinger. Busturen ledes af Anders Odden (Cadaver, Celtic Frost, Satyricon, ORDER) og bringer gæsterne til Holmenkollen Kapell, der er blevet genopbygget efter branden i 1992, og til NESEBLOD RECORDS, som i dag ligger, hvor Øystein Aarseth, også kendt som ”Euronymous”, havde sin pladebutik Helvete, hvor den tidlige norske black metal-scene startede.

Billetsalget starter mandag d. 11. september kl. 10:00 – læs mere her: www.copenhell.dk/metalcruise
Husk, at der er begrænset plads, så tøv ikke så meget som et øjeblik med at booke plads til denne uforglemmelige flydende fest!

Praktiske oplysninger:

 COPENHELL Metal Cruise 2.0

Pris fra 1.098,- pr. person ved køb af billet til to personer

Inkluderer:

Cruise København-Oslo t/r, overnatning i en 2 personers-standardkahyt (med mulighed for at tilkøbe bedre kahytskategori). Mad og drikke følger ikke med i prisen og kan bestilles ved booking af din rejse.

Afgang fra København den 27. oktober kl. 16:30

Ankomst til Oslo den 28. oktober kl. 9:45

Afgang fra Oslo den 28. oktober kl. 16:30

Ankomst til København den 29. oktober kl. 9:45 

Læs mere på www.dfdsseaways.dk/minicruise/events/metalcruise

Black Metal-busturen afgår fra DFDS-kajen i Oslos havn kl. 11:00 den 28. november og vender tilbage til samme sted kl. 13:30 – med mulighed for at stå af i indre Oslo kl. 13:15.