image002Queen + Adam Lambert optrådte sidste år på Jelling Musikfestival, og første gang vi kunne opleve dem sammen, var i februar 2015 i Herning ved en udsolgt koncert i Jyske Bank Boxen. Dette bliver Queen + Adam Lamberts første koncert i København.

Bandet vender tilbage til Europa med 24 arenakoncerter, med en spektakulær ny sceneproduktion og en setliste, hvor bandet allerede nu afslører, at der vil komme overraskelser.

Denne tour rammer altså for første gang København, hvor bandet spiller i Royal Arena d 22/11 2017!

Guitarist Brian May bekræfter at Queens 2017 shows vil have en mere ambitiøs musikalsk agenda. “The general public knows the hits, so you’ve got to cater for that,” siger han, “but we can chuck in a few things that people really don’t expect. We’ll do quite a bit more of that this time around. There are so many dimensions to Adam, which of course fits with our music. He can get down and do the rock stuff really dirty, and you have all those dimensions, and we can explore that even more.”

Billetter

Billetpriser: PL1 810,- / PL2 (Stå) 655,- / PL2 655,- / PL3 470 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 3. maj kl. 10.00 livenation.dk og ticketmaster.dk
Medlemmer af både Queen og Adam Lamberts fanklubber kan købe billetter i presale før det officielle billetsalg starter fra 1. maj kl. 10.00 til 2. maj kl. 17.00.
Der vil være presale for Jyske Bank kunder, samt Royal Unibrew på den nye Get it app fra mandag 1. maj kl. 10.00 og frem til 2. maj kl.17.00. Der vil være presale for Coop medlemmer tirsdag 2. maj kl. 10.00 og 23 timer frem. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken, https://medlem.coop.dk/partnerfordele/live+nation og download den nye Get it app fra Royal Unibrew.