High Voltage Awards nærmere sig med hastige skridt. 
D 15 april går det løs til High Voltage Rock Awards, når klubben atter deler 14 statuetter ud, fordelt på en række kategorier. Men ud over selve uddelingen er der naturligvis også underholdning i vente.

I år kan vi glæde os til at opleve live på scenen:

Aphyxion, Baest, Defecto, Franklin Zoo, Huldre og Måneskjold.

Værten i år er Mike Tramp, der med sikker hånd vil guide os alle igennem aftenen. En aften, hvor der den første time også vil være gratis øl.

FORSALG & VIP BILLETTER

ALMINDELIGE BILLETTER koster 250,- . Der er 300 billetter til salg.

VIP BILLETTER koster 595,- og giver adgang til det VIP teltet hvor man vil kunne mingle med de nominerede, der er fri bar i øl og sprut frem til midnat og man vil få udleveret en goodie bag pakket med lækkerier fra vores sponsorer. Der er kun 50 VIP billetter til salg.

KØB HER: billetto.dk/da/events/hvawards17