NEWSHIT logoHer på falderebet af 2016 kaster vi sgu’ lige en lille nytårs konkurrence afsted! Om præcis en uge går det nemlig løs til den 4. udgave af The New Shit Showcasen i Pumpehuset! 

 

Med navne som danske BAEST, Iotunn, The Ritual, Dreich, Silhouette og færøske Svartmálm’s første danske koncert nogensinde, er der lagt i ovnen til en vild, vild aften, med 6 vidt forskellige subgenrer!

Nu giver vi to heldige vindere mulighed for at komme med til årets første store metalbrag lørdag D 7/1 i Pumpehuset!

 

Men hvordan vinder du så?

For at vinde skal du i kommentarfeltet under denne artikel skrive, hvad din bedste nye musikalske opdagelse har været i 2016! Det kan være et nyt band, er nyt nummer, eller en overraskende koncert. Kun fantasien sætter grænser.

Vi finder vinderen D 5/1 2017!

Godt nytår til jer alle!

Tilmed jer eventet