En opfordring fra Pumpehuset!!

En opfordring fra Pumpehuset!

Sådan! Yes! Skønt! Politikerne har langt om længe fået ilt til hjernen! Pumpehuset står i 8 år endnu!! En mere skøn julegave kunne vi som koncertgængere næppe have fået!

Vi har lyst til at fejre det sammen med jer, med nogle klokkeklare højdepunkter, skønne minder og generelle good times fra den seneste periode i Pumpehuset!

Lad os se nærmere på dem her.

Total Carnage

BUND ELLER DØ!
Det vildeste og mest fucked up metal arrangement i nyere tid! Gratis bajere og 3-4 koncerter en hel aften! Jeg sværger på, at intet andet venue’s gulv har sejlet SÅ meget, som til efter disse arrangementer! Og så var det sgu’ heller ikke helt skidt at DJ’e til en SÅ festlig aften, med så festlige mennesker!
Hver Total Carnage havde hver deres musikalske tema. Jeg mindes i hvert fald en aften med dødsmetal, en aften med folkmetal og en aften med metalcore!
Der blev hamret! Good fucking times!

Kadavar 2/12-2015

Kadavar har spillet i Pumpehuset flere gange. Men den første gang var nu alligevel noget helt særligt. Her fyldte bandet lige præcis den lille scene, til hvad der skulle ende med at blive årets helt store rock n roll brag. Umenneskeligt tight og med en massiv lydmur bragede Kadavar igennem, ført an af sanger/guitarist Lupus Lindemann, den groovede bassist Simon „Dragon” Bouteloup og manden med det vildeste drive, trommebasker Tiger.
Trioen leverede et rock n roll brag i den lille sal, som jeg ikke mindes at have set magen til i mange, mange år. Og nej dette show toppede de ikke i den store sal i år, selvom det også var fedt!

Sólstafir  4/2 2015

Magi var der så sandelig også, da islandske Sólstafir bragte den nordlige melankolske kølighed ned over Pumpehuset’s lille sal en vinteraften i 2015.
Islændingene var på tour med deres album “Ótta” og da lige præcis dét nummer gav genlyd i Pumpen’s intime rammer skete det magiske. Publikum stod som forstenede, og lod Sólstafir’s smukke toner forplante sig i krop og sjæl. Intet mindre end storslået og et stærkt, stærkt minde!

Melechesh  2/5 2015

En ekstrem metal aften af de helt store sørgede Pumpehuset for at vi fik, med bookingen af Keep Of Kalessin og Melechesh i midten af 2015!
Keep Of Kalessin havde lige leveret et brag af et show, som var umuligt at toppe… men vi blev klogere…
For det tog lige præcis 5 min for Melechesh, at få os til at glemme alt hvad nordmændende lige havde præsteret.
Det israelske thrash/black metal band sprang Pumpehuset i luften, med så stort et brag, at det måtte have givet genlyd helt til rådhuset. Vildt var det satme.

The New Shit Showcase

Og ja. Afslutningsvis kommer her lidt “ananas i egen juice”. Men vi kunne simpelthen ikke være mere glade for, at vi her på Blastbeast.dk har mulighed for at give helt nye og unge demo bands, en chance for at vise deres værd på en så fantastisk scene og foran et så fantastisk publikum, som det Pumpehuset’s rammer kan give os.
Spillestedet er med på den værste og med på alle de skøre idéer vi bringer på bordet for dem, og derfor er dét her venue ubetinget det bedste i København! De er klar på at tage chancer og fører skæve idéer ud i livet!
Tak til alle jer der er kommet til vores showcases i nu snart 4 år! Vi lover jer alle et brag af en fest d 7/1 2017, hvor vi sparker metal året 2017 i gang med The New Shit Showcase IIII!