rhaSidste mandag, for præcis en uge siden, var det Helloween, der kunne annoncere, at bandet igen gik sammen med originale medlemmer Kiske og Hansen til en stor world tour i ’17 og ’18!

 
Nu er det blevet “Rhapsody Of Fire”‘s tur! Eller skulle vi bare sige Rhapsody!
 
Fabio Lione, Luca Turilli, Dominique Leurquin, Patrice Guers and Alex Holzwarth vil nemlig gå sammen for en sidste gang nogensinde, at fremføre bandet som “Rhapsody” under  den såkaldte Rhapsody Reunion!
 
Luca Turilli har ellers været aktiv i sit eget “Luca Turilli’ Rhapsody” projekt. Men i forbindelse med gendannelsen af det oprindelige Rhapsody har han takket ja til at deltage!

Bandet vil for første og sidste gang nogensinde fremføre “Symphony Of Enchanted Lands” i sin helhed for at fejre 20 året for albummet.

Luca Turilli siger: “I am really super excited to be part of this unique and special event together with Fabio and my other friends. The fact of playing legendary songs like ‘Wings Of Destiny’, ‘Beyond The Gates Of Infinity’ and ‘The Dark Tower Of Abyss’, never played on stage before, will be the best way to celebrate the 20th Anniversary and a great reason to meet together for a very last time. This farewell tour represents for me the closing of one important chapter of my music career, as in the future I will dedicate myself to the cinematic music style of my new ‘Luca Turilli’s RHAPSODY’ band and to other important projects exclusively.”

Hvor de spiller henne er endnu ikke blevet offentliggjort. Men man kan jo håbe på en dansk dato til den tid! Mulighederne er der bestemt!