mmf17

Så er der endelig nyt fra Metal Magic Festival! 
Festivalen har, som mange sikkert allerede ved, været nødt til at skifte lokation efter sidste års festival.
Det betyder at festivalen i 2017 for første gang vil blive afholdt på den nye plads i Taulov. En plads ca. 12 km fra Fredericia.

Til næste år vil der være budgetteret med 300 solgte billetter, men festivalen forventer en klar udvidelse i løbet af de næste par år, på den nye plads i Taulov. Og kender man Metal Magic ret, så vil der bestemt være noget om snakken! Med den stemning der findes på Metal Magic Festival, så skal den nok blive udvidet.

Festivalen er samtidig også klar med to af de større navne for 2017!

Således er et af festivalen’s hovednavne, Absu,  nu blevet bekræftet. Black metal bandet fra Texas har siden starten i 1990 været et af den amerikanske black metal scene’s fremmeste bands. Og med 6 fuldlængder, hvoraf den seneste “Abzu” fra 2011, er der ingen tvivl om, at Absu nok skal vække glæde ved Metal Magic festival 2017!

Også Malta’s helt egne dødsmetal mestrer fra Beheaded kan nu bekræftes til Metal Magic Festival 2017!

Metal Magic Festival 2017 finder sted fra d 6-8 juli 2017!